Maak uw keuze Opdrachtgever ZZP'er
Peters Bouwservice
Peters Bouwservice B.V.
Deijnschestraat 6
6645 KC Winssen

Tel. 0487-523816
Fax 0487-523845
info@petersbouwservice.nl

Betrokkenheid & kwaliteit

Peters Bouwservice B.V. en de te werk gestelde ZZP-ers voelen zich vanzelfsprekend betrokken bij de projecten van haar opdrachtgevers. Hierdoor ontstaat een goede relatie met de opdrachtgevers en komt er een prettige samenwerking tot stand. Het resultaat: een stijgend kwaliteitsniveau en een hogere productiviteit voor uw projecten.

Flexibiliteit

Met uw vaste bestand aan eigen personeel, aangevuld met vaklieden van Peters Bouwservice, is uw organisatie in staat voor ieder project een zorgvuldig afgewerkt eindproduct te leveren. U bent flexibeler en slagvaardiger in het aannemen en voltooien van opdrachten omdat u kunt bouwen op een partner, Peters Bouwservice.

Bovendien kunt u ook bij eventuele tegenslagen tóch uw projecten binnen de afgesproken termijn opleveren wanneer u met Peters Bouwservice samenwerkt.

Betrouwbaarheid

In de loop der jaren is er bij ons veel ervaring en kennis opgedaan omtrent het werken ZZP-ers en de bijbehorende wet- en regelgeving. Vanzelfsprekend zijn dan ook alle wettelijk vereiste documenten (waaronder de VAR-verklaring van de belastingdienst) aanwezig en in orde.

Daarnaast wordt ook het maximum aantal uren dat een ZZP-er per jaar voor u mag werken nauwlettend door ons urenregistratiesysteem in de gaten gehouden. Wij zorgen er daarbij voor dat alle ZZP-ers onder de wettelijk toegestande grens blijven om mogelijke sancties te voorkomen.

En aanspreekpunt

Wanneer u Peters Bouwservice inschakelt als partner in flexibele arbeid, heeft u één aanspreekpunt voor meerdere ZZP-ers. Wij communiceren met de medewerkers van uw organisaties over alle bijkomende aspecten waaronder de planning, de voortgang van werkzaamheden, wettelijk vereiste documenten en zelfs facturatie. U krijgt bij ons gedurende het hele traject uw eigen contactpersoon. Wel zo persoonlijk, toch?

Het is gebleken dat deze manier van werken resulteert in een nog betere samenwerking. Immers, communicatie is de sleutel tot succes!